Nyheter

2018-06-18

DIGITAL LIGHTNING 1150 – kommande produkt i vår Digital Lightning-serie för CAN-kontrollerade strålkastare.

I augusti kommer Digital Lightning 1150 - det senaste tillskottet i Modernums produktserie för CAN-kontrollerade extraljus!

Förutom att vara avsett för CAN-kontrollerade strålkastare så stödjer Digital Lightning 1150 dessutom automatiska helljusfunktioner då dessa är aktiverade i bilen. 

Digital Lightning 1150-satsen innehåller en digital styrenhet samt ett avsäkrat kablage som inkluderar en DT- kontakt för enkel anslutning till LED-ramp eller andra extraljus. 

För mer information - se Digital Lightning 1150

2018-05-28

DIGITAL LIGHTNING 8025 – digital extraljussats för Audi, BMW, Ford, Lexus, Mercedes, Nissan, Toyota, VW och Volvo.

Vår digitala extraljussats Digital Lightning 8025 är nu redo för utvalda modeller av Ford, Lexus och Nissan!

Digital Lightning 8025 är en toppmodern helljuselektronik som är anpassad för fordon med CAN-styrda strålkastare. I vår monteringssats ingår även ett högkvalitativt avsäkrat kablage med DT-kontakt för en enkel anslutning till LED-ramp eller annat extraljus.

Senaste versionen av Digital Lightning 8025 är anpassad till ett antal nya bilmodeller från Audi, BMW, Ford, Lexus, Mercedes, Nissan, Toyota, Volkswagen och Volvo. För en lista över de exakta modellerna - se nedanstående dokument.

Modernum fortsätter att utveckla Digital Lightning för att kunna tillgodose behovet av inkoppling av extraljus hos ännu fler bilmodeller med CAN-styrda strålkastare.

Car models for Digital Lightning 8025

2018-03-23

SMART 110 – ny batteriladdare från Modernum.

Nu kommer Modernums nya batteriladdare SMART 110 - laddaren som är extremt användarvänlig.
Just enkelheten i kombination med kvalitén gör laddaren unik. Det är bara att ansluta, så startar laddningsprocessen automatiskt. Inga knappar, inga inställningar. SMART 110 tar automatiskt hänsyn till såväl typ som storlek på batteri. Den unika temperatursensorn i batteriklämman optimerar laddningen för varje förekommande omgivningstemperatur, vilket alltid ger bästa möjliga laddning efter förutsättningarna och därmed en ökad livslängd på batteriet. Laddaren har även en inbyggd lampa vilket underlättar när det är mörkt.

Laddström: 11A
Laddspänning: 12V
Kapslingsklass: IP54

2018-02-12

Nyhet - adapters med DT-kontakt.

Modernum erbjuder olika varianter av adapters med DT-kontakt.
Välkommen att kontakta oss för mer information om dessa DT-adapters!