Batteriladdare

Vi erbjuder ett brett och varierat sortiment av batteriladdare, DC/DC-omvandlare och passande tillbehör av olika slag. Varje serie har flera olika modeller för maximal anpassning. Här finns laddare för alla fordon och bland tillbehören finner du bland annat sensorer, väggfästen och förvaringsväskor. Med många års erfarenhet och många olika modeller, så har vi ett mål: att du hittar rätt produkt för dig!

Läs mer nedan och kontakta oss för information eller beställning 

DC/DC laddare & omvandlare

Modernums DC/DC-produkter arbetar med den senaste switch-tekniken vilket medför låg värmeutveckling och effektförlusten blir därmed minimal.

DC/DC laddare

SMART-serien

Laddaren SMART optimerar laddningsprocessen automatiskt och tar hänsyn till batterityp och omgivningstemperatur. Tillbehör ingår.

SMART

SMART Pro (upp till 30A)

SMART Pro är en kompakt och vattentät batteriladdare avsedd för alla typer av batterier. Elektroniken är ingjuten och mycket vibrationstålig. Allt sker helt automatiskt, utan knappar.

SMART Pro

SMART Pro (över 30A)

Verkstadsladdaren är en mycket kraftfull och kompakt batteriladdare med den senaste switchtekniken som lämpar sig utmärkt i verkstadsmiljöer där kravet på snabb och säker laddning är stort.

Tillbehör

Olika sensorer, väggfästen och förvaringsväskor. Våra tillbehör är av högsta kvalité och tillverkade med användarna i åtanke.