Kupévärmare

Modernums kupévärmarprogram täcker alla behov. Värmarna finns i många olika storlekar och effekter, allt från 900 till 2000 W. Här finner du även olika varianter av motorvärmarkablage och startklockor. Samtliga värmare är testade av oberoende part och är godkända för såväl fast montering som placering på kupévärmarhylla. Med många års erfarenhet och många olika modeller, så har vi ett mål: att du hittar rätt produkt för dig!

Läs mer nedan och kontakta oss för information eller beställning

Cyklon-serien

Cyklonserien ger högre effekt i ett mindre format. Snygg design för dig som värdesätter det lilla extra i ditt fordon.

Cyklon

Kupévärmarhyllor

Med våra anpassade kupévärmarhyllor får du enkelt upp kupévärmaren från golvet i ditt fordon. Kommer i två storlekar.

Kupévärmarhyllor

MK-serien

MK-serien erbjuder riktigt kraftiga och prisvärda kupévärmare i olika storlekar och effekter. Vad passar dig bäst? Levereras med fäste för fast och snygg montering. Alla är testade och godkända av oberoende part.

MK-serien

Motorvärmarkabel

Modernums motorvärmarkablage gör det enkelt att ansluta fordonet till elnätet. Motorvärmarkabeln alternativt adaptern är anpassad till dagens befintliga motorvärmarsystem. En lysdiodlampa för montering på motorvärmarkablaget finns också.

Motorvärmarkablage

Startklocka

Startklockan är godkänd för utomhusbruk och har dygnsrepetition, d.v.s. värmaren startar automatiskt vid samma tidpunkt varje dag om så önskas. Startklockan har max 3 timmars inkopplingstid, vilket även gör den energisparande.

Startklocka