MATFÖRVARING

Modernums ständigt växande sortiment av matförvaring tillverkas av hållbara och miljövänliga material, med användaren i fokus. Med våra produkter kan du avnjuta en god måltid, fika eller mellanmål oavsett var du befinner dig. Vi har dessutom smarta tillbehör, även de i hållbara material. Du sparar pengar på att ta med egen mat, plus att du hjälper vår miljö med hållbara alternativ till plast och andra engångsartiklar.

Med en oslagbar livslängd och rena material är Modernums serie av matförvaring en god investering, både för plånboken och miljön. Med material som rostfritt stål och aluminium är de dessutom mycket mer hygieniska än liknande produkter i plast.

Våra produkter tål vanlig ugn, värmeskåp, diskmaskin, kylskåp och frys. Du kan till och med ta med de ut i naturen och värma innehållet i kärlen direkt över öppen eld.


I SORTIMENTET FINNS

MAT MED MODERNUM

Är du sugen på att lägga något gott i matlådan och söker tips på maträtter och snacks som passar bra? Har du något gott recept som du vill dela med dig av? Välkommen att följa @matmedmodernum på Instagram. Vi bjuder på inspiration, tips, historia och kanske en och annan tävling och utlottning!

KONTAKTA OSS

Vi gör alltid vårt bästa för att möta våra kunders behov, både med produkter och tjänster från vårt sortiment och med specialanpassade lösningar. Tveka därför inte att höra av dig till oss på Modernum – Alltid lätt oavsett.


Tel: 08-626 95 00
Epost: info@modernum.se